Juan Jesus: Szeretnénk a tavalyi szezonból kiindulva tovább fejlődni

Juan Jesus: Szeretnénk a tavalyi szezonból kiindulva tovább fejlődni

Nagyon várja már az új szezont Juan Jesus, aki szerint a csapat a tavalyi eredményekből kiindulva képes lesz tovább fejlődni.

A játékosok ma hivatalosan is megkezdték a felkészülést az új szezonra és Juan Jesus már alig várta, hogy belevesse magát a munkába. A brazil játékos szerint az új edző érkeztével a Roma újabb csúcsokat lesz képes elérni.

"A tavalyi szezon elég jóra sikerült, hiszen a klub történetének legtöbb pontját szereztük, de most szeretnénk még ennél is jobban szerepelni és tudjuk, hogy képesek vagyunk rá."- mondta a játékos, miután a csapat megérkezett a pinzolói edzőtáborba.

"Elég sokszor játszottam a Sassuolo ellen és mindig nagyon kemény és nehéz ellenfél volt. Most viszont Di Francesco már a mi edzőnk, aki hatalmas lökést ad a csapatnak, különösen azoknak, akik nagyon szeretik a futball taktikai oldalát. Di Francesco érkezésével hatalmas a lelkesedés körülöttünk és mindenki szeretne jól szerepelni."

Jesus szerint továbbra is a Juventus és a Napoli lesz a két legerősebb riválisa a csapatnak, azonban a következő idényben már sokkal szorosabb élmezőnyt vár.

"Tavaly ez a három csapat jóval a többiek előtt járt, azonban a két milánói csapat nagyon jól igazolt eddig, de szerintem mi is erősödtünk. Készen állok bárhol játszani, hogy a csapat segítségére legyek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Juan Jesus