Juan Jesus: Nyerni jöttünk

Juan Jesus: Nyerni jöttünk

Nem becsüli le az ellenfelét a Roma, de a cél egyértelműen a győzelem holnap.

"Nem szabad megkockáztatni sem azt, hogy lebecsüljük az ellenfelünket, mert láttuk az összes meccsüket és tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk."- kezdte a védő a sajtótájékoztatót.

"A Qarabag az elmúlt fordulóban súlyos, 6:0-ás vereséget szenvedett a Chelsea vendégeként, és most mindent megtesznek majd, hogy bebizonyítsák, az csak egy kisiklás volt, annál sokkal többet tudnak."

"Nekünk meg kell mutatnunk, azért jöttünk ide, hogy nyerjünk. Az Inter játékosaként játszottam ellenük a San Siróban és elég kemény volt, mert igaz hamar megszereztük a vezetést, de csak a végén sikerült lezárnunk a meccset. Azóta a csapat nagyon sokat fejlődött és teljesen más meccset várok holnap."

Jesusnak nagyon nehezen ment a beilleszkedés a Romában azt követően, hogy elhagyta az Intert, miközben az új edzőnél újabb taktikai változásokkal kell megbirkóznia.

"Szerintem változások mindig vannak, ilyenkor kell egy kis idő, mire megszokja az ember. Tavaly november óta elkezdtem úgy játszani, ahogy mindig tudtam és a kemény munka kifizetődött."

"6 szezonon keresztül voltam az Inter játékosa, szóval nagyon jól tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz környezetben játszani."

"Jó eredményeket hozott nekünk az, hogy a védelmi vonalunk sokkal feljebb helyezkedett. Azért játszunk így, mert nézzük, keressük a labdát folyamatosan, nem pedig azért, mert lesre akarunk állítani. Így az egész csapat feljebb helyezkedik. Az, hogy járatjuk a labdát körbe, mindenkinek magabiztosságot ad. Nincs okunk arra, hogy messze legyünk a labdától, különben nagyon széthúzódna a csak a csapat."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Juan Jesus, Qarabag, Bajnokok Ligája