Juan Jesus: Keserédes eredmény pozitívumokkal

Juan Jesus: Keserédes eredmény pozitívumokkal

A brazil védő szerint igen lehangoló volt a 90. percben gólt kapni, de mindenképpen érdemes a pozitívumokra építeni.

A Roma még az első félidő elején szerezte meg a vezetést El Shaarawy góljával a San Paoloban, azonban nem sikerült megőrizni a sovány előnyt, mert a 90. percben Mertens találatával kiegyenlített a Napoli.

A védő az utolsó pillanatokban bekapott gól ellenére elismerte, a Roma nem tett meg mindent a második félidőben a győzelem érdekében.

"Annyira rossz az utolsó pillanatban gólt kapni, de a második félidőben egy kicsit többet kellett volna nyújtanunk."- ismerte el a játékos.

"Ennyire nem szenvedhetünk, mint tettük azt a második félidőben, hogy legalább egy kis időre sikerült volna a saját térfelünket felszabadítani. Ennek ellenére mindenképpen a csapat erejét mutatja, hogy sikerült döntetlent szereznünk a San Paoloban, ahol bizony nagyon nehéz jó eredményt elérni. Erre mindenképpen építhetünk."

"Amikor ilyen sokáig védekezésre kényszerülsz, akkor képesnek kell lenned megtalálni a szabad területeket, ahol megjátszhatod a csapattársaidat. Az első félidőben ez még sikerült, Insigne például nagyon sokat reklamált azért, hogy sokat kellett futnia a labda után, mert jól járattuk azt, de a második félidőben már nem ment."

Annak ellenére, hogy védül a győzelem nem jött össze, a Roma az első csapat idén, amelyiknek legalább pontot sikerült szereznie a Napoli ellen idegenben.

"Ismertük a Napolit, hogy mennyire jók. Kolarov és Olsen nagyon jók voltak, amit elterveztünk, azt megcsináltuk. Kicsit keserédes a végeredmény, de mindenképpen a pozitívumokra kell építkeznünk. Szerintem fontos, hogy a csapatnak mindig legyen megfelelő önbizalma, és próbáljon meg a lehető legjobban játszani, ne csak a nagyobb csapatok ellen. Én sem játszottam az elmúlt 5 meccsen, de most készen álltam, mert mindig 100%-ig készen kell állnod a bevetésre, ez a feladatod."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Juan Jesus, Napoli, Serie A