Juan Jesus: Bizonyítottam

Juan Jesus: Bizonyítottam

A Roma játékosa sajnálja, hogy sokan úgy tekintenek rá, mintha már 32 éves lenne.

A brazil védő mindkét találkozót végigjátszotta, először mint belső védő, majd az Inter ellen mint jobbszélső védő.

"Mindig megmutattam, hogy érek valamit. Amikor az Internél voltam, az újságok folyton olyan formációkat hoztak le, amiből én kimaradtam, de végül a szezon kezdetére mégis a csapatban voltam."- kezdte a Sky-nak a játékos.

"De ehhez már hozzászoktam, mindig maximálisan koncentráltam a pályán, ebben az évben pedig a célom az, hogy újra fejlődjek, hiszen még mindig fiatal vagyok."

"Még mindig csak 26 éves vagyok, pedig már sokan úgy beszélnek rólam, mintha 32 lennék. Ez a szezon számomra és a Roma számára is nagyon fontos, meghatározó lesz."

"Nagyon sokat fejlődtünk a játékunkat illetően, bár még mindig vannak bizonyos dolgok, amiken dolgoznunk kell. Az első két meccsen jól játszottunk."

"A mérkőzések vége felé sem szabad kinyílnunk, sokkal zártabban kell játszanunk, az Inter ellen sajnos szétszakadt a pálya és ezt jól kihasználták."

"Az elmúlt két hétben nagyon sokat dolgozunk és jók vagyunk, habár az is nyilvánvaló, hogy mindig van hová és miben fejlődni. Készen állunk a kihívásokra."

"Mi védők most már sokkal közelebb vagyunk a középpályásokhoz és így könnyebben tudjuk a csatárokat támogatni. A pályának hatalmas területét kell lefednünk, de Manolasszal, aki nagyon gyors, képesek vagyunk rá, hogy megtegyük."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Juan Jesus