Juan a római évekre emlékezett

Juan a római évekre emlékezett

Érzelmes bejegyzést tett közzé Juan az Instagramon a Romában eltöltött évekről.

A brazil védő a 2007-08-as szezon előtt csatlakozott a Romához és 5 év elteltével, 2012-ben távozott a fővárosi együttestől. Ezalatt egy Olasz kupát és egy Szuperkupát nyert a csapattal.

A bajnoki cím végül elkerülte a játékost és csapatát annak ellenére, hogy mind az első évében, mind a 2009-10-es szezonban nagyon közel álltak hozzá.

A játékos az Instagram-ra posztolt bejegyzésében "erős érzelmekről" és "felejthetetlen mérkőzésekről" tett említést az alatt az időszak alatt, amíg a Roma játékosa volt és elárulta, a klub mindig közel fog állni a szívéhez.

"5 év együtt. Egy rövid, de annál intenzívebb szelete az életemnek. 5 év erős érzelmek, különleges emberek és felejthetetlen meccsek, mindez megtámogatva a szeretetetekkel és támogatásotokkal."

"5 évig végig azon voltam, hogy megadjam nektek mindazt, ami a két másik brazilnak, Falcaonak és Aldairnak már sikerült."

"És bár nem sikerült bajnoki címet ünnepelnünk, pedig bárkinél jobban megérdemelnétek, én sosem foglak elfelejteni benneteket."

"Azért, mert nincs még egy olyan csodálatos kanyar Olaszországban, mint a Romáé. Hiányoztok, nagyon szeretlek benneteket!"

Juan

Annak ellenére, hogy a védő már 38 éves, még mindig profi szinten futballozik hazájában, a Flamengo csapatában.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Juan