Jól halad Mario Rui felépülése

Jól halad Mario Rui felépülése

A portugál játékos elmondása szerint jól halad felépülése a térdműtétjét követően.

Rui még a felkészülési időszakban sérült meg, így a hivatalos bemutatkozására még várni kell, azonban a rehabilitáció nagyon jól halad.

"Pontosan két hónapja és két napja volt a műtét és elégedett vagyok az azóta eltelt időszakkal, jól alakultak a dolgok. A térdem nagyon szépen javul."- kezdte Rui.

"A napok nagy részét Rüdigerrel és Nurával töltöm együtt Trigoriában, reggeltől estig együtt vagyunk, így nyilvánvaló, hogy jól megismertük egymást."

"Ők valamivel előbb kezdték a rehabilitációt, így ők előrébb is tartanak a felépülésben és már szépen haladnak. Próbálok minél több tippet és tanácsot megfogadni, amit ők a tapasztalataikból megosztottak."

"Ami a csapatot illeti, néha nagyon szépen játszanak, de látszik, hogy van még miben fejlődni. Egyértelmű, hogy ami kevésbémegy, azon sokat kell még javítani, de biztos vagyok abban, hogy hamarosan beindul a szekér."

Végül a játékos a szurkolóknak is üzent, hiszen ők még nem is láthatták őt akció közben.

"Legfőképpen a szurkolóknak szeretnék köszönetet mondani, mert fantasztikus fogadtatásban részesítettek. Nem is számítottam ilyenre. Az utóbbi időben nehéz időszakon megyek keresztül, de lassan túlleszek rajta és sokkal erősebben térek vissza, mint valaha voltam."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mario Rui