Jesus szerint Szczesny a Juventushoz igazol

Jesus szerint Szczesny a Juventushoz igazol

A brazil játékos úgy véli, jövőre Alisson lesz a Roma első számú kapusa, mert Szczesny a Juventushoz igazol.

A Roma játékosa a brazil ATL Grenal-nak adott őszinte interjút, amiben többek között a római életről, a csapattársakról és Francesco Tottiról is beszélt.

"Minden jól megy a Románál, professzionális értelemben nagyon sokat fejlődtem."- kezdte a játékos

"Olaszországban otthon érzem magam, hiszen már 6 éve itt élek és már a nyelvet is elég jól beszélem. Néha azért még hallok portugál szavakat, de nagyon sokat segített a tanulásban, hogy elmentem moziba."

"Totti búcsúztatója? Nagyon érzelmes volt. Szegény egész héten nagyon ideges volt az edzéseken. A Roma-Genoa meccs előtt az öltözőben Francesco azt mondta nekünk, hogy 'ha tizenegyest fogunk kapni, akkor a kanyarba lövöm a labdát.' Szerencsére nem volt tizenegyes és csak a meccs után rúgta ki a labdát a Curva Sud-ba."

"Totti remek ember, kicsit többet érdemelt volna, mint az a búcsúztató. Ő olyan ember, aki segít a rászorulóknak, a beteg gyerekeknek anélkül, hogy tudná mi történik a futballon kívül."

"Számunkra hatalmas megtiszteltetés volt, hogy vele játszhattunk a Romában."

"Rengeteg kupát, trófeát nyerhetett volna más csapattal. Technikailag alig van még olyan játékos, aki olyan, mint ő, bárhová képes a labdát elrúgni, ahová csak akarja és akármilyen messziről."

"A Juve BL veresége a döntőben? Én a Real Madridnak drukkoltam. Itt Olaszországban már az Interben megtanultam utálni a Juventust. Egyszer visszautasítottam annak lehetőségét, hogy a Juvéhoz igazoljak, mert tiszteletben tartottam az Inter szurkolók érzéseit."

"A közösségi médiában mindig jeleztem, hogy ellenük fogok szurkolni a BL döntőben, ezért a szurkolóiktől meg is kaptam mindent."

"Alisson? Jó kapus, sajnos keveset játszott ebben a szezonban, csak a kupában és az El-ben, de szerintem jövőre kezdő lesz, mert Szczesny úgy tudja, hogy a Juvéba igazol."

"Az én életem? Jobban szerettem Milánót, mint Rómát, mert sokkal csendesebb. Itt Rómában nincs tömegközlekedés és a város parkjai nem túlságosan biztonságosak."

"Milyen lesz a Roma átigazolási szezonja? Egyelőre edzőnk sincs, Spalletti távozott az Interhez, de szerintem Di Francesco, a Sassuolo edzője érkezik majd."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Juan Jesus