Ibanez első interjúja

Ibanez első interjúja

A fiatal brazil játékos biztos benne, hogy nagyon jól fogja érezni magát a Romában.

Üdv a Románál Roger. Hogy érzed magad?

"Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek. A Roma számomra mindazt képviseli, amit én akarok és szeretek egy klubnál - ez egy hatalmas klub. Biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magam."

Az elmúlt három évben hatalmas fejlődésen mentél keresztül, és ennek is köszönhető, hogy most a Fluminense együttesétől a Romához kerültél.

"Nagyon keményen megdolgoztam ezért, hogy ezt elérjem. Ez a három eddigi pályafutásom legjobb éve volt."

Az Atalantánál már volt lehetőséged tapasztalatszerzésre - mennyire sokat sikerült ott fejlődnöd?

"Nagyon sok tapasztalatot szereztem, nagyon sokat segítettek fejlődni. Olaszországban nagyon fontos a védekezés, szóval ebből a szempontból a tavalyi év nagyon meghatározó és hasznos volt. Szerintem képes leszek jól beilleszkedni a csapatba."

Milyen tulajdonságaid vannak játékosként?

"Gyors vagyok és jó a technikám. Emellett a levegőben is jó vagyok, de csak a pályán tudom bebizonyítani a tényleges tudásomat. Mielőtt belső védő lettem volna, előtte még középső középpályásként is játszottam, szóval ott is tudok játszani."

Beszéltél már Paulo Fonsecával?

"Igen, beszéltem már vele, és mondta, hogy tetszenek neki azok a képességeim, amikkel rendelkezem, és szerinte passzolni fogok a csapatba, ezért is akartam ide igazolni."

Mik a céljaid?

"Először is játszani szeretnék, de előtte még keményen kell majd dolgoznom az edzéseken, hogy mielőbb megismerjem a csapattársaimat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Ibanez