Hosszú szünet után volt újra eredményes Zaniolo

Hosszú szünet után volt újra eredményes Zaniolo

A fiatal játékos sérüléséből visszatérve hosszú szünet után szerzett újra gólt.

Nicolo Zaniolo reméli, hogy a Brescia ellen szerzett gólja egy új fejezet nyitánya lesz a pályafutásában, és hamarosan visszatérhet régi formája.

Az Instagram-ra feltett kép alá mindössze annyit írt a játékos, hogy: "Visszatértem".

Zaniolo szerezte a Roma harmadik gólját, mellyel beállította a Brescia elleni mérkőzés végeredményét.

"Nagyon boldog voltam, hiszen hat hónapnyi rehabilitáció, és megannyi áldozat után az a gól fordulópont volt, egy új kezdet számomra."- kezdte Zaniolo a meccs után.

"Különösen örülök a csapat győzelmének, amivel végre újra visszatértünk a helyes útra. Tökéletes este volt, így kell folytatni."

Mit gondolsz, az Európa Liga mérkőzésre újra a legjobb formádban lehetsz már?

"Ahogy már régebben is mondtam, minden egyes nap azon vagyok, hogy 100%-os állapotba kerüljek. Tudom, hogy még messze vagyok ettől, de ez teljesen normális. Minden nap egy órával az edzések előtt már kimegyek a pályára, hogy a térdem bemelegedjen, és készen álljon a nehezebb igénybevételre. Ezt fogom folytatni napról napra, és nem nézek túlságosan előre. Ami pedig az EL-t illeti, ha sikerülne 100%-os állapotba kerülnöm, akkor az hatalmas segítség lenne a csapatnak."

Hány százalékos formában vagy most?

"Két hete már a csapattal edzek, és minden harmadik napon meccset játszunk. Még nem tudok túl sok munkát végezni a pályán, ami eléggé behatárolja a dolgokat számomra, ezért úgy érzem, hogy most olyan 60-65%-os állapotban vagyok. Boldog vagyok, és habár nem kaptam teljes mozgásszabadságot néhány dologban, például az irányváltásoknál, de szerintem csak idő kérdése, hogy minden olyan legyen, mint korábban."

"Jól érzem magam, a karantén alatt minden meccsünket visszanéztem, hogy lássam a mozgásokat. Nagyon keményen dolgozom a posztom feladatain, és nagyon élvezem, ha pedig sikerül még gólt is szereznem, az csak hab a tortán."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, Brescia, Serie A