Győzelemmel abszolválta Mourinho az 1000. mérkőzését

Győzelemmel abszolválta Mourinho az 1000. mérkőzését

Nagyon megszenvedett a Roma a Sassuolo ellen, azonban El Shaarawy utolsó pillanatokban szerzett góljával sikerült megnyernie a mérkőzést.

Rendkívüli este volt ez az Olimpicóban, hiszen akár a Sassuolo is megnyerhette volna a mérkőzést, hiszen rengeteg gólhelyzetet kialakítottak, és les címén több találatukat nem adták meg.

A Roma így győzelemmel ünnepelte Mourinho 1000. mérkőzését.

"A hét folyamán hazudtam magamnak, azt mondtam mindenkinek, hogy ez nem egy különleges meccs. Próbáltam meggyőzni magam arról, hogy ez nem különleges, pedig de, ez egy nagyon különleges mérkőzés volt."

"Erre életem utolsó napjáig mindig emlékezni fogok, hogy ez volt az 1000. meccsem, és bevallom féltem, hogy az örök emlék egy vereség lesz."

"Hihetetlen érzés volt. Lehetett volna 6-6, 7-7 is, a Sassuolo is nyerhetett volna 2-1-re, Rui Patricio hihetetlen védéseket mutatott be, két üres kapura lövést is kihagytunk. Teljesen rendkívüli mérkőzés volt."

"Ma nem éreztem magam 58 évesnek, 10-12-14 évesnek éreztem magam, abban a korban, amikor az ember elkezd álmodozni a futballkarrierről. Ez egy gyerek futása volt a meccs végén."

"Utána bocsánatot kértem Dionizitól, mert fantasztikus meccs volt, ők is könnyen nyerhettek volna ugyanúgy, mint mi. Nem felejthetem el, hogy Dionisi most olyan érzéseket érez, mint amilyeneket én is sokszor éreztem. Kiváló edző, remek csapata van, és igazi identitást ad a csapatainak."

"Ez egy nagyon-nagyon jó csapat. Ezt már az első naptól kezdve tudtam, amikor elkezdtem foglalkozni velük, szóval ez egy igazán fontos három pont. Talán valaki odafent úgy döntött, hogy megérdemlem ezt az emléket az 1000. meccsemre."

Mourinho még az interjúját is megszakította, hogy Dionisit bekísérje.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Sassuolo, Serie A