Grenier kész a további szereplésre

Grenier kész a további szereplésre

Elégedett a bemutatkozásával Clement Grenier, aki gólpasszal járult hozzá a Roma sikeréhez.

A francia játékos januári érkezése óta először volt kezdő a Palermo ellen és rögtön gólpasszal járult hozzá a Roma végső sikeréhez.

"A Napoli elleni vereséget követően nagyon fontos volt, hogy most nyerni tudjunk. Kicsit nehéz volt, mert a Lyon elleni meccs után fáradtak voltunk, de most visszatértünk az útra és összességében jó teljesítményt nyújtottunk."- nyilatkozta Grenier a Mediaset Premium-nak.

"Szerintem egy ilyen csapatnak, mint a Roma szüksége van rengeteg tehetséges játékosra a keretben, mert ez sokat számít. A mester ezen az estén számos keveset játszó játékosnak lehetőséget adott, akik mind megmutatták, hogy készen állnak a szereplésre. Ez pedig nagyon fontos, hogy mindenki készen álljon a bevetésre."

"Továbbra is állunk mindhárom fronton és ilyenkor lehet a különbséget csökkenteni a Juventusszal szemben, hiszen rengeteg meccsünk lesz még, ezért nagyon kell koncentrálni."

Grenier attól a Lyontól érkezett januárban, amelyikkel fontos meccset játszik csütörtökön a Roma. A kérdés az, hogy képes lesz-e a csapat a fordításra?

"Az első meccs nagyon nehéz volt, de minden most csütörtökön dől majd el. Ez a csapat képes arra, hogy gólokat szerezzen és mindent meg is fog tenni ezért. Reméljük, hogy a szurkolókra is számíthatunk majd."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Grenier, Serie A, Palermo