Grenier: Bizonyítani akarok

Grenier: Bizonyítani akarok

A Roma új szerzeménye szeretné bebizonyítani, hogy a Lyon tévedett akkor, amikor lemondott róla.

Péntek délután a média képviselői előtt megtörtént a Roma új szerzeménye, Clement Grenier hivatalos bemutatása.

"2,5-3 évvel ezelőtt komoly sérüléseim voltak"- kezdte a játékos.

"Kihagytam a brazil világbajnokágot is, de most már rendben vagyok. Végülis a sérülések lehetővé tették, hogy még erősebbé váljak."

"Amikor visszatértem, a középpályán hatalmas volt a versengés és én már nem fértem bele az edző elképzeléseibe. Sosem mondták meg az igazi okát a mellőzésnek, én viszont mindig keményen dolgoztam, hogy készen álljak, ha lehetőség adódik."

"Most egyrészt szeretném megmutatni a Lyonnak, hogy rosszul ítéltek meg, másrészt bizonyítani szeretnék a Romának, hogy helyesen cselekedtek, amikor leigazoltak engem."

"Továbbá szeretnék a válogatottba is visszatérni, ez pedig nagyban múlik majd a Román. A Roma Európa egyik legjobb klubja, ezért egyáltalán nem volt nehéz megállapodni velük. 26 éves vagyok, tehát éppen tökéletes korban ahhoz, hogy még fejlődjek."

"Az olasz bajnokság nagyon versenyképes és taktikai, a Roma pedig annyira közel van a Juventushoz, hogy szerintem meg is tudjuk őket előzni."

"Ez a csapat megérdemli, hogy trófeákat nyerjen, mert hatalmas potenciál van a csoportban. Semmi kétség, versenyképesek vagyunk a Juvéval."

"Pjaniccsal és Yanga Mbiwával is beszéltem akkor, amikor eldőlt, hogy a Romához igazolok és mindketten nagyon elismerően beszéltek a klubról. A szavaik meggyőztek és megnyugtattak. Mapou beszélt a római derbiről, ahol gólt is szerzett és amire azóta is roppant büszke."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Grenier, interjú