Gonalons: Mindenünk megvan, ami a végső sikerhez kell

Gonalons: Mindenünk megvan, ami a végső sikerhez kell

A Tottenham elleni győztes meccs után a francia játékos úgy véli, a Romának mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen.

"Ezen a meccsen megmutattuk, hogy a legmagasabb szinten is megvan mindenünk a győzelemhez. Igaz a végén könnyelműen leadtunk egy kétgólos vezetést, de ahogy mi is, a Tottenham is meg akarta nyerni a meccset és ezért mindent megtett. Szerencsére végül sikerült belőnünk a győztes gólt."- kezdte a meccs után Gonalons.

A Roma teljesítménye ezen a meccsen a győzelemtől eltekintve is jobb volt már, mint a PSG ellen. Egyetértesz ezzel?

"Igen, a detroiti meccshez képest látványos volt a javulás. Ezen a héten nagyon sokat dolgoztunk a taktikai elemeken és a fizikai felkészültségünkön és ez most meg is mutatkozott. Szép este volt, csak kár azért a két elkerülhető bekapott gólért. Végül kiharcoltuk a győzelmet a hosszabbításban, szóval jó teljesítményt nyújtottunk."

Milyen így a csapat, hogy már visszatértek a válogatott játékosok is?

"A pinzolói első meccsünkön rengeteg fiatal játékos játszott, viszont most már sokkal tapasztaltabb és top játékosok alkották a csapatot, ez pedig nagyon fontos. Az edzéseken jól teljesítünk és reméljük, hogy a következő szezon szép sikereket hoz majd a csapatnak és nekem is, hiszen mindannyian ugyanabba az irányba tartunk."

A keret nagyon keményen dolgozik jelenleg. Hozzászoktál ehhez a hazádban?

"Igen, mert Franciaországban az első hetekben napi három edzésünk is volt. Nagyon jól tudom, hogy ez az időszak mennyire fontos, hiszen itt kell alaposan felkészülni a szezonra és itt lehet megszerezni a kellő állóképességet."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Gonalons, Tottenham