Gonalons marad a Romában

Gonalons marad a Romában

A francia játékos menedzsere kijelentette, szinte egészen biztos, hogy Gonalons jövőre is a Romát erősíti majd.

A középpályás tavaly nyáron érkezett a Lyon együttesétől, és nem vált alapemberré a szezon során, hiszen mindössze 16 alkalommal lépett pályára.

"100%, hogy Maxime marad a Romában."- jelentette ki Frederic Guerra a Centro Suono Sport-nak.

"Az első Lyontól távoli szezonjában minden szempontból be kellett illeszkednie, hiszen még sosem volt Franciaországon kívül. Aztán lépésről lépésre sikerült."

"Most nagyon jól érzi magát a Romában, az utolsó meccseken sokkal jobban megmutathatta a tudását, mert az elején taktikailag is meg kellett szoknia az új környezetet."

"Az olasz foci nem egyszerű, de már egyre jobban bízik benne Eusebio Di Francesco. Három nappal ezelőtt találkoztam vele, egy egész estét eltöltöttünk együtt, és átbeszéltük az első évét Rómában. Örömmel marad a Romában, a szurkolók miatt is, és mert ahogy sikerült beilleszkednie a csapatba."

"Amikor a Romához igazolt, előtte beszéltünk Monchival és Di Francescóval, és tudtuk, hogy egy olyan sztár van előtte, mint De Rossi. Tudtuk, hogy keményen meg kell dolgoznia a kezdő helyért, de Maxime sosem csinált ebből vitát, helyette lehajtott fejjel, csendben dolgozott, és szerintem a Roma ezt nagyra értékelte."

"Remek a kapcsolat Eusebio Di Francescóval, kölcsönös az egymás iránti tisztelet, és emberileg is nagyon jól kijönnek. Maxime tudja, hogy fontos a csapatnak, és mindig azért dolgozik, hogy a csapat rendelkezésére álljon."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Gonalons, interjú