Gonalons első római interjúja

Gonalons első római interjúja

A Roma friss szerzeménye azért igazolt az olasz együtteshez, mert nyerni szeretne valami trófeát.

A játékos tegnap vált hivatalosan a Roma játékosává és már alig várja, hogy kipróbálhassa magát a Serie A-ban.

Mik az első reakcióid a Románál?

"Először is nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ekkora klubhoz igazoltam, amelyik Olaszország egyik legnagyobbika. Büszke vagyok és tisztában vagyok azzal, hogy mekkora felelősség egy ilyen csapatnál szerepelni. Tisztelem azokat, akik előttem a klubhoz igazoltak és szeretnék trófeákat nyerni, valamint megmutatni, hogy mire vagyok képes."

Mi győzött meg arról, hogy a Romához szerződj?

"Minden, ami a klubnál folyik. Az Európa Ligában már szerepeltem a Roma ellen és akkor láttam már, hogy milyen jó csapatról van szó. Ráadásul a Roma teljesen egyértelművé tette, hogy engem akar, ezért szemernyi kétségem sem volt. Miután beszéltem Monchival és az edzővel rájöttem, hogy mennyire eltökéltek, ezért is ment minden nagyon gyorsan."

Mik a főbb jellemzőid játékosként?

"Mindkét lábbal tudok játszani: alapból jobb lábas vagyok, de a bal lábam sem rossz. Védekező középpályás vagyok, aki szereti a fizikális játékot és készen állok a maximumot nyújtani ezért a csapatért. Ez az, ami előre visz engem, mindemellett szeretnék trófeákat nyerni és a bajnoki címért küzdeni."

"Miután játszottam már pár olasz csapat ellen, úgy látom, hogy az olasz bajnokság nagyon erős és technikailag igen képzett. Ezt játékosként tapasztaltam, de a televízióban is ezeket láttam. Úgy érzem, hogy a bajnokság passzolni fog nekem."

Mit vársz az új kalandtól?

"17 évet töltöttem a Lyonnál, ott váltam játékossá és az életem csodálatos időszaka volt. Ma már viszont szerencsére a Roma játékosa vagyok, egy top klubé, ahol szeretném a maximumot nyújtani. Mindent bele fogok adni, amit csak tudok, napról napra azért, hogy a csapat segítségére legyek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Gonalons, interjú