Ghisolfi: Nyilvánvaló tizenegyest nem kaptunk meg

Ghisolfi: Nyilvánvaló tizenegyest nem kaptunk meg

A Roma döntetlent játszott a Monza otthonában, azonban a klub igazgatója szerint tiszta tizenegyest nem kapott meg csapata a mérkőzés hajrájában.

A mérkőzés utolsó perceiben Giorgos Kyriakopoulos ütközött Tommaso Baldanzival a tizenhatoson belül, miközben a Roma játékosa a labdáért ugrott fel.

„Nem szoktam a bíróról beszélni, de mindenki látta mi történt, és ez elfogadhatatlan. Egyértelmű büntető volt.” - mondta Ghisolfi a Sky Sport Italiának a meccset követően.

„Oké, a játékvezető messze volt, de miért nem avatkozott be a VAR? Ez egy büntető, és ezt mindannyian látthattuk. Tiszteletet követelek a Roma, a játékosok, az edző és a szurkolók erőfeszítései iránt. Nagyon mérges most mindenki az öltözőben. Tiszteletet akarunk, ez elfogadhatatlan”.

A Roma igazgatója szerint a játékvezető a mérkőzés után nem magyarázta meg a döntését.

„Egyelőre nem, de amint lehet, kérni fogjuk a tisztázást.”

„Általában nem azért jövök ide, hogy sírjak, de ami történt, az elfogadhatatlan. A Baldanzi elleni szabálytalanság nyilvánvaló volt.” - hangsúlyozta.

„Nem tudtam beszélni a bíróval. Baldanzi nyilvánvalóan feldúlt, mert ez egy egyértelmű szabálytalanság volt. Tisztelettudó emberek vagyunk, de nem emiatt várunk kevesebb tiszteletet”.

A Roma az első hét meccsén 10 pontot szerzett, és ebben a szezonban mindössze két bajnokit mérkőzést nyert meg.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Ghisolfi, Monza, Serie A