Gerson: Nehéz meccsek várnak ránk

Gerson: Nehéz meccsek várnak ránk

A Roma meglepetésre 4:2-re legyőzte a listavezető Napolit a hétvégén, azonban most újabb nehéz meccsek várnak a fővárosi együttesre.

A Roma a Torinót fogadja péntek este a 28. forduló nyitómérkőzésén, majd kedden a Sahtar Donyeck elleni visszavágó következik a Bajnokok Ligájában.

"Eléggé nehéz meccsek várnak ránk, ezért a maximális koncentrációra lesz szükségünk."- mondta Gerson a Sky Sport Italia-nak.

"Davide Astori tragikus halála miatt ez egy nagyon szomorú hét, de ettől függetlenül nekünk keményen kellett dolgoznunk az edzéseken. A Torino ellen szeretnénk begyűjteni mindhárom pontot."

A pénteki ellenfél meglepetésre búcsúztatta a Romát az Olasz Kupa küzdelmeiből még decemberben, ráadásul a Stadio Olimpicóban nyert a Torino.

"Ezek a dolgok előfordulnak, túl sok hibát követtünk el, amiért megfizettünk. De ez már a múlt, a mentalitásunk megváltozott, most teljesen más meccset fogunk játszani."

"Elégedett vagyok az eddigi szezonommal, de nem akarok a babérjaimon ülni, hiszen lehetek még jobb is. Mindig keményen edzek, hogy a legjobbat tudjam nyújtani, és megmutassam az edzőnek, hogy számíthat rám."

"A futballban erősnek érezheted magad, de elég egy rossz meccs, és teljesen megváltozik az emberek véleménye."

Az utóbbi időben Olaszországban és azon kívül szinte mindenki Gerson honfitársát, Alisson Beckert dicséri fantasztikus teljesítményéért.

"Nincs mit mondani: Alisson fenomenális."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Gerson, Torino, Serie A