Gandini: Nincs új Totti visszavonulását illetően

Gandini: Nincs új Totti visszavonulását illetően

Umberto Gandini kijelentette, nincs új Francesco Totti visszavonulásával kapcsolatban.

A Roma általános igazgatója a Mediaset Premium-nak adott interjúban kitért arra, amit Monchi a bemutatásakor mondott, miszerint Tottinak ez az utolsó éve játékosként, jövőre az igazgatói stábhoz fog csatlakozni.

"Monchi nem csinált mást, mint megismételte azt, amit a klub már több alkalommal elmondott, ami papíron egyértelműen le van írva: a Francescóval kötött szerződés szerint június 30-án befejezi a pályafutását, mint játékos és ezt követően egy új posztot tölt majd be a klubon belül, mint igazgató."

"Talán azok a körülmények, hogy ez egy bemutatkozó sajtótájékoztatón hangzottak el néhány embert meglepett, de az információ tartalmát illetően semmi újat nem tartalmazott."

"Tavaly június, július óta ezt mondjuk, hogy Totti szerves része a Romának és az is marad."

A játékos egyelőre maga sem ismerte el nyilvánosan a visszavonulását, emiatt fordulhatott elő, hogy sokak számára meglepetés volt Monchi kijelentése.

Emellett Gandinit megkérdezték Kessie átigazolásával kapcsolatban, hogy igaz-e a Milan és a Roma versenyfutása az Atalanta játékosért.

"Túl sokat beszélnek az átigazolásokról... Természetesen érdeklődünk iránta, ez így van, ahogy szerintem más klubok is ezt teszik. Egy szerződéshez három fél kell: aki elad, aki vesz és maga a játékos. Meglátjuk mi lesz a vége."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Gandini, Totti, Kessie