Fonseca: Túl sokat szenvedett a csapat

Fonseca: Túl sokat szenvedett a csapat

A győzelem ellenére Paulo Fonseca úgy véli, nem szabadott volna ennyit szenvednie a csapatnak.

"Öt helyen változtattam a csütörtöki meccshez képest, mivel jó páran fáradtak voltak, Dzeko pedig a többieknél is jobban. Úgy döntöttem, hogy Kalinic fog játszani, mert egész héten remekül ment neki az edzéseken, de a többiek is jól játszottak."- kezdte Fonseca.

"Viszont nem hiszem, hogy ennyit kellene szenvednie a csapatnak, mert elég sok helyzetünk volt, és a meccset is többször lezárhattuk volna végleg. Ha ezek után nem nyertünk volna itt, akkor az igazságtalan lett volna. A Cagliarinak a góljain kívül nem is volt más helyzetük, lényegében az összeset kihasználták."

Gonzalo Villar is most először volt kezdő, és a játékával elégedett volt Fonseca.

"Az, hogy többen is kezdenek jó formában lenni, mindig pozitív probléma egy edző számára. Gonzalo Villar először volt kezdő, és ne feledjük el, hogy előtte a spanyol másodosztályban szerepelt, ennek ellenére nagyon bátran játszott."

"Bruno Peres védekezése nagyon sokat fejlődött, és nagyon jól tudja letámadást követően kihozni a labdát, és támadásba lendülni. Amikor labdát veszt a csapat, olyankor sokkal gyorsabban kellene reagálnia, de ezzel nincs egyedül, ma pedig túl sokat fordult ez elő."

A Roma tartja a lépést azzal az Atalantával, amelyik délután 7:2-re lemosta a Leccét.

"Az Atalanta borzasztóan erős támadásban, ezt el kell ismerni. A szezon eleje óta erősek, de nekünk az utolsó pillanatig küzdenünk kell velük a negyedik helyért."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Fonseca, Cagliari, Serie A