Fonseca: Többet érdemeltünk volna

Fonseca: Többet érdemeltünk volna

A Roma mestere szerint nem volt szerencséje a csapatnak, amiért nem sikerült megnyernie a városi rivális elleni derbit.

Pau Lopez furcsa hibájának köszönhetően a Lazio is szerzett egy gólt, így a mérkőzés 1:1-es döntetlennel zárult.

"Nagyon szerencsétlen helyzet volt Pau Lopezé, de ettől függetlenül ő egy remek kapus. Nem beszéltem vele erről, egy meccsen simán megtörténhet az ilyen, és Pau sok más meccsen nagyon jól játszott. Ez csak egy szerencsétlen szituáció volt."- kezdte a Roma mestere a meccs után.

"Szomorú vagyok, mert a csapatra ma igazán büszke vagyok, egy igen jó csapat ellen játszottunk jól. Ha megnézzük a statisztikákat, akkor hihetetlen azzal szembesülni, hogy nem nyertünk. Megpróbáltunk folyamatosan támadni, és mivel így is játszottunk, ezért könnyebb hinni ebben a csapatban."

"Szerintem a srácok többet érdemeltek volna, mint az 1:1-es döntetlen."

Cengiz Ünder és Justin Kluivert a szokásosnál sokkal több munkát végzett a mezőnyben.

"Mindketten keményen dolgoztak, sokkal több munkát végeztek, mint előtte összesen, de én mindig ezt akarom látni. Mindenki nagyon jól játszott."

"Leonardo Spinazzolával és Santonnan kezdtünk, velük segítettük a támadásépítéseket hátul a három védőtől. Kluivert posztja kulcsfontosságú volt, és Ünder is nagyon sokat segített a széleken. Mindketten megértették, hogy mi kell ahhoz, hogy üres területeket találjunk, és sikerült szinte az egész meccset az ellenfél térfelén töltenünk. A Lazio ellen nagyon nehéz gólhelyzetet kialakítani, hiszen nagyon mélyen védekeztek, de nekünk mégis sikerült, mindössze annyi volt a gond, hogy nem sikerült kihasználnunk őket."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Fonseca, Lazio, Serie A