Fonseca: Sikeréhesen kell Torinóba utaznunk

Fonseca: Sikeréhesen kell Torinóba utaznunk

A Roma azzal a tudattal utazik Torinoba, hogy egy esetleges 3 ponttal biztosan megszerzi az 5. helyet.

Szerdán este a Torino, majd szombaton a Juventus ellen fejezi be a Roma az idei szezont, melynek végén eldől, hogy egyenes ágon jut-e be a csapat az Európa Ligába.

Jó nehézre sikeredett a Fiorentina elleni meccs, az utolsó pillanatig meg kellett küzdeni a sikerért. Hogy vannak a játékosok?

"A játékosok nagyon összeszedettek és koncentráltak, és igaz kicsit fáradtak, de tudják, hogy a Torino elleni nagyon fontos mérkőzés lesz. A csapat jó formában és sikeréhesen érkezik Torinóba. Egy győzelem után mindig jobban megy az edzés."

Lorenzo Pellegrinivel nem számolhat, hogy van a játékos?

"Meg kellett műteni, ezért a következő néhány napban nem fog tudni velünk edzeni. Meglátjuk, hogy miként megy majd a felépülése."

Ki fog az ő posztján, a csatár mögött játszani?

"Holnap meglátjuk, még nem döntöttem el. A késői edzés után már tisztább képem lesz róla."

Ezen a meccsen is lehet majd pihentetni játékosokat, vagy szeretné elkerülni az előző meccsekhez hasonló változtatásokat?

"Nem tudom még, hogy mennyit fogok változtatni, ez egy újabb fontos meccs, ezért sem szeretnék sok változtatást."

A Torino már megmenekült a kieséstől, az őszi meccshez képest új edzőjük van, milyen veszély leselkedhet a Romára?

"A Torino hazai pályán mindig jól szerepel, biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Igaz, hogy nincs már rajtuk semmi nyomás, felszabadultabban játszhatnak, és éppen emiatt lesz nekünk sokkal nehezebb dolgunk. Nagyon jól védekeznek, mi viszont nagyon összeszedettek és koncentráltak vagyunk, a célunk pedig nem más, mint a győzelem."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Torino, Serie A