Fonseca: Még nem lefutott a szezon

Fonseca: Még nem lefutott a szezon

A Milan elleni vereséget követően a Roma jelenleg 9 ponttal van lemaradva a 4. helyen álló Atalantától, azonban Fonseca szerint még nem lefutott a szezon.

Csütörtök este az Udinese ellen a győzelem reményében lép pályára a Romaannak érdekében, hogy tartsa a lépést a remek formában lévő Atalantával.

"Még nincs értelme számolgatni, nem ez a legjobb időpont a jövőre gondolni. Mindig csak a következő meccsel szabad foglalkoznunk, de ha bárki azt gondolja, hogy a szezonunknak vége, az rosszul gondolja."- kezdte a sajtótájékoztatót Fonseca.

"Továbbra is ugyanolyan elánnal lépünk pályára, és jelenleg a holnapi a legfontosabb meccs, csak utána jön a Napoli elleni. Az Udinese ellen nyerni akarunk."

Az észak-olasz együttes ellen biztos, hogy Fonseca továbbra sem számíthat Zaniolóra, mert túl korai lenne, és magyarázatott adott Ünder mellőzésére is.

"Szerintem a csapat ugyanolyan hozzáállással játszik majd, mint az udinei meccsen, és én biztos vagyok abban, hogy jól fogunk játszani."

"Ami pedig Ündert illeti, ez stratégia, a lehetőségek és a feltételek kérdése. Minden játékra alkalmas játékosra szükségünk van, ezért például Zaniolo játéka még mindig nagyon korai."

"Azt nem tudom, hogy Mkhitaryan fog-e játszani, mert ne feledjük, hogy rá 2 napra a Napolival fogunk összecsapni."

"Amikor egy csapat nem nyer, olyankor mindenről beszélhetsz, de én azt látom minden meccsen, hogy a találkozók intenzitása messze elmarad attól, amit a szezon során előtte megszoktunk. Ez teljesen rendjén van, de most az a legfontosabb, hogy fizikálisan mindenki egészséges legyen. Pau Lopez már a csapattal edz, de holnap még nem tud pályára lépni, így helyette újra Mirante kezd a kapuban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Udinese, Serie A