Fonseca: Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával

Fonseca: Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával

Jordan Veretout és Edin Dzeko góljaival 2:1-re legyőzte a Hellas Veronát a Roma, ezzel sorozatban harmadik győzelmét aratta.

Nem könnyű egy olyan csapat ellen nyerni, mint a határozott Verona...

"Mindig nagyon nehéz egy olyan együttes ellen játszani, mint amilyen a Hellas, de most sikerült nyernünk, és jól is játszottunk. Kicsit korábban lezárhattuk volna már a mérkőzést, mert volt 6-7 komoly gólszerzési lehetőségünk."

"A védekezésünk eléggé feltoltuk, Pau Lopeznek nem is volt túl sok dolga, bár ez nem volt ennyire egyértelmű."

Az ellenfélnek köszönhető volt a mérkőzés intenzitása magasabb, vagy amiatt, mert a játékosok kezdenek egyre jobb formába kerülni fizikálisan?

"Nagyon tetszett az egész csapat hozzáállása, és az is igaz, hogy egyre jobb kondícióban vannak fizikálisan, így kicsit jobban ment a letámadás is már. Minden egyes meccsen képtelenség magasan letámadni, de azt gondolom, hogy ebből a szempontból is sokat javult a csapat."

"A szünet után nagyon sok olyan támadásunk volt, ami könnyen góllal végződhetett volna, és megszerezhettük volna a harmadik, vagy negyedik gólunkat. Nem könnyű egy olyan csapat ellen játszani, amelyik szoros emberfogással játszik, és letámad, ahogy csak tud, de nekünk most sikerült jól játszanunk, csak néha egy jó utolsó érintés hiányzott."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Hellas Verona, Serie A