Fonseca: A csapat megmutatta, hogy van tartása

Fonseca: A csapat megmutatta, hogy van tartása

A Roma 10 emberre fogyatkozva is megszerezte a győzelmet ma délután a Bologna vendégeként.

Sorozatban harmadszorra nyert a csapat, de most kellett igazán megmutatni, hogy van tartása a csapatnak. Elégedett a játékosokkal?

"Igen, nagyon. Megérdemelten nyertünk, mert jobban játszottunk, és az egész meccsen mi domináltunk. A második játékrészben a Bolognának nagyon sok kontrája volt, amikből pár komolyabb helyzetük is akadt, de a csapat tartása miatt is megérdemelten nyertünk."

A Roma az utolsó pillanatban nyert annak ellenére, hogy 10 emberrel játszott. Mit mond ez el a csapat fizikai állapotáról?

"Ne felejtsük el, hogy csütörtökön még az isztambuli csapat ellen játszottunk. Nehéz volt a mai meccs, de szerencsére fizikálisan jó formában vagyunk."

Tisztában van azzal, hogy Olaszországban az eredmény sokkal fontosabb, mint a látványos foci?

"Nagyon sok olasz meccset láttam. Most is változtattunk pár dolgon, és szerintem ez a fajta játék sokkal jobban illett a csapat karakterisztikájához. Ettől függetlenül minden meccset meg akarunk nyerni."

Edin Dzeko nagyon elégedettnek tűnt a meccs után - sokat változott tavaly óta...

"Nem csak ő, mindenki nagyon boldog. A csapat elégedett az eredménnyel, és a mutatott játékkal. Dzeko létfontosságú a csapat számára, ő egy top játékos. Nagyon örülök annak, hogy Edin ennyire motivált, elkötelezett és boldog az első naptól kezdve, hogy én itt vagyok. Ő nagyon fontos nekünk, én nagyon, de nagyon hiszek benne."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Bologna, Serie A