Florenzi: Sokkal jobban érzem magam

Florenzi: Sokkal jobban érzem magam

A lábadozó játékos második térdműtétét követően már sokkal jobban érzi magát, de csak akkor fog pályára lépni, ha teljesen egészséges lesz.

Florenzi februárban sérült meg újra és kellett újabb műtéti beavatkozást végrehajtani a térdén, melynek következtében őszig harcképtelenné vált, azonban ennek ellenére a játékos pozitívan látja a jövőt.

"Sokkal jobban érzem már magam, de csak akkor fogok újra játszani, ha teljesen rendben leszek."- jegyezte meg a játékos.

"Vasárnap este egy nagyon fontos meccset nyertünk meg, pedig a média a Napoli győzelme után már leírt bennünket, de sikerült a Juventust megverni hatalmas lelkesedéssel."

"Scudetto? Ameddig matematikai esély van rá... Azonban az én véleményem az, hogy a mi célunk a második hely, nekünk azt kell elérnünk."

"A szezon második félidejében nagyon sok dolgot csináltunk, de például a Juve elleni siker sem ér majd semmit, ha a Chievo és a Genoa ellen nem leszünk könyörtelenek."

"Mit szólok az amerikai vezetők jelenlétéhez az olasz futballban? Szerintem meg kell lenni az egészséges keveréknek, mert nagyon sokat tanulhatunk tőlük, különösen a futball megközelítését illetően. Pallotta hozta magával a technológiát és azt alkalmazta az olasz focihoz. Persze vannak olasz vezetőink is, akik szintén jól végzik a dolgukat."

"Külföldi edző? Két évvel ezelőtt itt volt Garcia, de én kedveltem őt. Az elején még fordítója volt, de nagyon hamar megtanulta a nyelvet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Florenzi