Florenzi: Nem ilyen eredményre számítottunk

Florenzi: Nem ilyen eredményre számítottunk

Alessandro Florenzi elismerte, a Roma megint nem tudta kihasználni a lehetőségeit, így kénytelen volt megelégedni a döntetlennel.

"Nagyon egyszerű az egész: nem ilyen eredményre számítottunk."- ismerte el a játékos a meccs után.

"Számos lehetőséget kidolgoztunk, míg a Bologna az első perctől kezdve csak védekezett, de ha egy ilyen meccsen nem használod ki a lehetőségeidet, akkor mindannyian tudjuk, hogy mi lesz a vége."

"Nem az én tisztem megítélni, hogy a többiek hogyan játszottak, ahogy a saját teljesítményemről sem én fogok ítélkezni. Patriknak nyugodtnak kell maradnia, és folytatni a munkát. Egy dolgot tudok csak mondani a csapat nevében, beleértve magamat is, hogy a következő meccseken ennél több kell, legyen az egy plusz sprint, egy plusz buzdítás, vagy bármi."

"Ha elrontunk egy passzt, akkor azonnal arra kell koncentrálni, hogy kisegítsd a csapatot. Én bízom Patrikban, és az egész csapatban."

A Barcelona következik, ahol nagy valószínűséggel megint valami különleges vár majd rád...

"Nagyon jó lenne, ha hasonló eredményt tudnánk elérni. Az egész a csapatról szól. A Bologna nem csinált semmit, csak 6 játékossal védekezett hátul, mi pedig képtelenek voltunk megtalálni az üres területet. Ennél több kell."

"Ez a meccs már a múlt, és nincs még minden veszve, habár két fontos pontot vesztettünk. Meg kell próbálni jó teljesítményt nyújtani, és ha lehet, akkor pár meglepetés eredményt elérni a továbbiakban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Florenzi, Bologna, Serie A