Florenzi: Nekem csak a Roma létezik

Florenzi: Nekem csak a Roma létezik

Alessandro Florenzi elárulta, több ajánlatot is visszautasított azért, hogy a Romában maradhasson.

Az elmúlt hónapokban folyamatos pletykák jelentek meg az olasz játékos szerződéshosszabbításával kapcsolatban, és voltak olyan hírek, miszerint Florenzi máshol folytatja pályafutását. Azonban a szélső végül hosszabbított, és maradt a Romában.

"A szerződéshosszabbítás nagyon fontos lépés volt a pályafutásomban. A Roma és én is ezt akartam. Mindenki tudja, hogy voltak máshonnan is ajánlataim, de én visszautasítottam azokat. Persze egy részről jó érzés volt a sok ajánlat, mert azt jelenti, hogy jól végeztem a dolgomat."

"Az utóbbi időben emberként nagyon sokat változtam, a sérülés megtanított arra, hogy az életre teljesen másként nézzek, másképpen gondoljak."

"Sikerült visszatérnem ahhoz, amit igazán szeretek. Nagyon sok olyan srác van, akik nem voltak ennyire szerencsések, akiknek mondjuk szívproblémák vetettek véget az álmaiknak, vagy valami egyéb más élethelyzet."

"Amikor megint azt a fájdalmat éreztem, azonnal a rehabilitáció, a műtétet követő időszak ugrott be, valamint a szeretteim, a feleségem. Sajnos nagyon csúnya dolgok jutottak az eszembe, de szerencsére semmi komoly nem lett végül."

"Most már jobban vagyok, és remélem, hogy a Chievo elleni meccsen újra pályára léphetek."

A Roma a Bajnokok Ligájában a címvédő Real Madrid otthonában kezdi majd meg a sorozatot.

"A legjobban úgy lehet ehhez a meccshez hozzáállni, ha előbb komolyan vesszük a Chievo elleni bajnokit. Mindig csak a következő meccsre szabad összpontosítanunk, győznünk kell a bajnokságban, majd ezt követően lehet mindent beleadni a Real Madrid ellen."

"Biztos, hogy nem lesz könnyű megismételni a tavalyi remek BL-szereplést, de mindent megteszünk majd. Az eddigi eredmények nem úgy sikerültek, ahogy vártuk, de tudjuk, hogy min kell dolgoznunk, hogy mit kell kijavítanunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Florenzi