Florenzi: Nagyon csalódottak és mérgesek vagyunk

Florenzi: Nagyon csalódottak és mérgesek vagyunk

A Roma a Viktoria Plzen ellen sem volt képes véget vetni a nyeretlenségi sorozatának.

Hiába nem volt már tétje a mérkőzésnek a továbbjutás szempontjából, a Roma számára fontos volt a végeredmény, hiszen az utóbbi időszak gyenge eredményeire gyógyír lehetett volna egy esetleges siker.

"Nem hiszem, hogy ez a vereség a védelem problémája lenne, sokkal inkább az egész csapat hibája. Teljesen világos mindenki számára, hogy ennél többet tudunk."- jegyezte meg Florenzi.

"Tudjuk, hogy képesek vagyunk jobb játékra, de... őszintén mondom szívből, hogy a pályán mindent beleadunk, az első perctől kezdve az utolsóig."

"Nem akartuk elveszteni ezt a meccset, meg akartuk mutatni, hogy milyen sokat számít nekünk ez a mez, és szeretnénk, ha jól menne a csapatnak, de sajnos az eredmény nem ezt mutatja. Trigoriában mindenki ugyanabba az irányba tolja a csapat szekerét, és mindenki szeretne többet hozzátenni, kezdve velünk, játékosokkal, hiszen mi vagyunk azok, akik a kimennek a pályára és futballoznak."

"Így nem lehet játszani. Nagyon csalódottak és mérgesek vagyunk, mindenáron kell találnunk valami megoldást."

Ez már a 7. veresége volt a csapatnak az idei szezonban, hogyan lehetne véget vetni ennek a rossz időszaknak?

"Ehhez mindannyian kellünk, mindenkinek sikerre éhesnek kell lennie, és mindent meg kell tennie a csapatért, a klubért, és senkitől nem szabad félnünk. Ez a kis plusz kell ahhoz, hogy meccseket nyerj. Mindegy, hogy hogyan játszunk, a győzelem a fontos. Nincs más lehetőség."

"Most csak az számít, hogy a következő meccset megnyerjük, és aztán megpróbáljuk a lehető legtöbb pontot begyűjteni, amivel sikerülhet végre újra visszakerülni a legjobb négy közé a tabellán. Ezen a meccsen annak ellenére, hogy már továbbjutottunk, sokkal többet kellett volna nyújtani."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Florenzi, Viktoria Plzen, Bajnokok Ligája