Florenzi: Minden ellenünk van

Florenzi: Minden ellenünk van

Az ideiglenes csapatkapitányt bosszantja, hogy semmi nem jön össze, és szinte minden a csapat ellen van az utóbbi időben.

Daniele De Rossi hiányában Alessandro Florenzi volt a Roma csapatkapitánya a Fiorentina elleni mérkőzésen, akinek végül sikerült kiegyenlítenie a 85. percben, miután az első félidőben egy igen véleményes tizenegyessel a Fiorentina megszerezte a vezetést.

"Elvesztettünk két pontot, és nem csak magunk miatt."- mondta csalódottan Florenzi a meccs után.

"Ez olyan meccs volt, ahol minden ellenünk volt, semmi nem sikerült. Az elmúlt meccseken voltak komoly hullámvölgyeink, és jobb pillanataink is, de most szerintem 90 percen keresztül próbáltuk a saját játékunkat játszani."

"Aztán vannak az olyan pillanatok, mint a tizenegyes, aminek a megadása eléggé megkérdőjelezhető, de akárhogy is van, el kell fogadni. Ma a Roma jól játszott, és szerintem ezt fontos kiemelni."

A mérkőzés statisztikái is a Roma mellett állnak.

"Lehet, de mi három pontot szerettünk volna szerezni. Azért jöttünk, és szerintem nyernünk kellett volna. Sajnálom azt a rengeteg szurkolót, akik eljöttek minket bíztatni, és végig szenvedélyesen szurkoltak nekünk."

"De ha így játszunk, ilyen hozzáállással, és egy kicsit pontosabbak leszünk elöl, akkor az ilyen meccseket meg fogjuk nyerni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Florenzi, Fiorentina, Serie A