Florenzi: Küzdünk tovább

Florenzi: Küzdünk tovább

A Juventus elleni győzelemmel a Roma életben tartotta Bajnokok Ligája indulási reményeit.

"Egyszerűen nincs értelme innentől a tabellát figyelni, annyi dolgunk van, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a következő két meccsen, ahogy tettük a Juventus ellen is."- mondta az első gólt szerző Florenzi a meccs után.

"Mindent bele kell adnunk, meg kell próbálni mindkét meccset megnyerni, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég; a Bajnokok Ligájára, az Európa ligára, vagy egyikre sem."

"Tudjuk, hogy nem úgy sikerült ez a szezon, amilyennek akartuk. Nagyon sok oka van annak, hogy nem tudtunk a képességeinknek megfelelően teljesíteni, a balszerencsétől kezdve az egyéni hibákon át minden."

"Azonban úgy kell befejeznünk a szezont, hogy ne legyen mit sajnálni, hogy képesek legyünk egymás szemébe nézni a Parma elleni meccs után, tudva, hogy mindent beleadtunk. Aztán bármi lesz, úgy lesz."

A mérkőzést eldöntő találatot Edin Dzeko szerezte a hosszabbításban, azonban a mérkőzés során volt olyan időszak, amikor Antonio Mirante védései kellettek a Romának ahhoz, hogy meccsben maradjon.

"Sikerült meccsben maradnunk, és tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Juventus ellen. Győzelemre játszottunk, de ügyeltünk arra, hogy ne kapjunk gólt. Az edző helyes döntéseket hozott, ez az eredményen is meglátszik."

"Egyértelmű, hogy Ünder becserélése döntő fontosságú volt, nagyon örülök a jó játékának, nagyon hiányzott már, és ez az, amit látni szeretnénk tőle."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Florenzi, Juventus, Serie A