Florenzi: Csak a gólok hiányoztak

Florenzi: Csak a gólok hiányoztak

Alessandro Florenzi elismerte, nem számít, hogy ki hogyan játszik, mert a végelszámolásnál csak az a lényeg, hogy ki szerzett több gólt.

Hiába játszott jól és volt erős a Roma mindkét mérkőzésen, végül az eredményt tekintve simán kiesett a Real Madriddal szemben.

"Sajnos a futballban a pontos helyzetkihasználás hatalmas különbségeket eredményez, nekünk pedig ez most sem sikerült. Nagyon sok egy az egy elleni helyzetünk volt, de egyiket sem tudtuk kihasználni."- mondta a meccs után Florenzi.

"A fociban csak az számít, hogy ki rúg több gólt, a végén az semmit nem számít, hogy hogyan játszottál. A tapasztalat nem számít akkor, amikor kihagyod a helyzetedet a kapu előtt, ezért vállalnunk kell a felelősséget."

"Szerintem két nagyon jó meccset játszottunk és hosszú ideig sikerült nyomás alatt tartanunk a Real Madridot és úgy ráerőltetni a játékunkat az ellenfélre, ahogy egy ideje nem sikerült."

"A célunk az, hogy ezeket a meccseket teljes szívvel és lélekkel játsszuk le, megcsináljuk azokat a taktikai elemeket, amiket az edzéseken begyakoroltunk, csak egy kicsit pontosabb helyzetkihasználással."

"Hogy visszatér-e a Roma jövőre a BL-be? Teljes mértékben igen!"

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Florenzi, Bajnokok Ligája