Fazio: Kemény munkával képesek vagyunk változtatni

Fazio: Kemény munkával képesek vagyunk változtatni

Az argentin védő elismerte, sok munka vár még a csapatra a Milan ellen elszenvedett vereség után.

Az utolsó másodpercekben bekapott góllal kapott ki a Roma a Milan vendégeként, azonban a szurkolókat nem csak az eredmény, de a látott játék is zavarja.

"Az utolsó percben bekapott góllal nem volt szerencsénk, pedig előtte nekünk is volt lehetőségünk, és ha az bemegy, akkor most minden egészen más lenne."- jegyezte meg Fazio.

"A lényeg viszont az, hogy mindenki tudja, keményen és sokat kell dolgoznunk, csak így javulhatunk. Én tudom, hogy a csapat képes erre, és kemény munkával tudunk majd változtatni."

Fazio úgy véli, hogy három meccs után még nem szabad ítéletet mondani a csapatról.

"Tiszta fejjel kell a dolgokat kiértékelnünk. Most van két hetünk a következő meccsig, majd kezdődik a Bajnokok Ligája is, és jön egy csomó meccs."

"Ahogy mondtam, tudom, hogy a keret összes tagja jó képességű játékos, és ha mindenki keményen dolgozik, akkor jobbak leszünk."

"Azt nehéz megmondani, hogy fizikálisan tudunk-e fejlődni, de a szezon nagyon hosszú, és egyelőre még csak 3 meccset játszottunk, ezért nehéz megmondani, hogy fizikálisan milyenek voltunk. Talán némi kohézió hiányzott a csapatból, sokkal egységesebbnek kell lennünk a pályán."

"Most előre kell tekintenünk, feltűrni az ingujjat, és nekiveselkedni a munkának. Meg kell újra találnunk a helyes utat, de biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fazio, Milan, Serie A