Fazio: A szerencse elkerült bennünket

Fazio: A szerencse elkerült bennünket

Federico Fazio úgy véli, a szerencse a mostani szezonban elkerülte a Romát, de elismeri, a kisebb csapatok ellen túl sok pontot vesztettek el.

A Roma olyan csapatok ellen vesztett el értékes pontokat, mint az Empoli és a Cagliari, ezzel pedig elintézte azt, hogy ne legyen komoly esélye a bajnoki címre.

"Nem tudom, hogy ilyen szezonra számítottam-e a Románál, de elég jól sikerült számomra. Nagyon könnyen és jól beilleszkedtem."- nyilatkozta a védő.

"Szeretnék továbbra is hasznos tagja lenni a csapatnak és folyamatosan fejlődni, javulni."

"A véghajrá? Nekünk a mi 6 hátralevő meccsünkre kell gondolni, hiszen mindegyik nagyon fontos, viszont először most a Pescara elleni meccs az, amire összpontosítunk, ahol a célunk a győzelem."

"A Napoli jó csapat, egész évben nagyon közel voltunk egymáshoz, de nekünk csak magunkkal szabad foglalkozni és a lehető legjobban befejezni a szezont."

"A szezon eleji BL selejtező? Nagyon nehéz olyan korán tétmeccset játszani, de mindig előre kell tekinteni és a jövőn gondolkodni. Ezért is fontos, hogy megszerezzük a második helyet."

"Néhány meccsen sajnos nem volt szerencsénk a szezonban, mint például a Fiorentina, az Empoli és a Cagliari ellen, de ezek a dolgok megtörténhetnek a futballban."

"A kisebb csapatok ellen elvesztettünk fontos pontokat, amik most sokat számítanak a tabellán elfoglalt helyezésünk szempontjából."

"Ennek ellenére azokon a meccseken is mindent beleadtunk, de nem szabad már ezeken rágódni és a következő ellenfelünkre kell koncentrálni."

"A Pescara? Nekik most van az utolsó esélyük, hogy megpróbáljanak megmenekülni a kiesés elől, ezért nem lesz könnyű. Az összes meccsünk, ami még hátravan olyan, hogy az ellenfelünk számára téttel bíró meccs lesz, szóval nehéz dolgunk lesz. A Pescara ellen meg kell szereznünk a 3 pontot."

"A Lazio, Milan és Juventus elleni meccsek? Azok lesznek a döntő fontosságú mérkőzések, azért is, mert már csak 6 meccs van hátra, meg azért is, mert erős csapatok mind, jó formában vannak és a múlt szombati döntetlen nem változtatott semmin."

"Tudjuk, hogy jól kell szerepelnünk az utolsó meccseken és képesek is vagyunk rá."

"Melyik meccset játszanám újra? A Sampdoria, az Atalanta és a Cagliari ellenieket."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Fazio, Serie A, Pescara