Ezek a mérkőzések várnak a Romára

Ezek a mérkőzések várnak a Romára

A Roma a Chelsea, az Atletico Madrid és a Qarabag ellen lép majd pályára a BL csoportkörben.

A klub legendája segédkezett a ma délutáni sorsoláson Monacóban és a Roma végül az angol bajnokot, a 2014-ben és 2016-ban is döntős Atletico Madridot, valamint az azeri Qarabagot kapta ellenfélül.

"Előbb, vagy utóbb mindenkivel szembe kell néznünk. Tudjuk, hogy a Chelseat, az Atletico Madridot és a Qarabagot is tisztelni kell, ahogy mi mindig tettük is."- jegyezte meg Totti.

"Persze nekik sem lehet könnyű majd a Romával találkozni. Van két top csapat, akik a legmagasabb szintet képviselik, de megpróbáljuk a dolgokat a lehető legjobban megnehezíteni számukra."

Tottihoz csatlakozott Umberto Gandini és Mauro Baldissoni, akik a Romát képviselték a sorsoláson.

"Ez egy fontos pillanat a csapat és a klub kollektív fejlődésében: magabiztosak vagyunk, mert úgy gondoljuk, hogy jó döntéseket hoztunk és jól szerepelhetünk mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában, ahol két európai nagyágyúval találkozunk majd. Mindkét csapatnak zseniális edzője van."- mondta Gandini.

"Az azeri utazás mindegyik csapat számára kényelmetlen lesz és nem csak a távolság miatt. A felelősség rajtunk van, jól fel kell készülnünk mindegyik meccsre, ahogy csak tudunk, aztán meglátjuk mi sül ki belőle."

A csoport elkészülte után kiderült az is, hogy a Roma az Atletico Madrid ellen kezdi meg a sorozatot hazai pályán szeptember 12-én, majd a Qarabag ellen fejezi be szintén otthon.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Bajnokok Ligája, Totti