Erős kezdésre számít Di Francesco

Erős kezdésre számít Di Francesco

Remek és egyben erős kezdésre számít az Atalanta ellen Eusebio Di Francesco.

"A célunk az, hogy erősen kezdjünk és remek teljesítményt nyújtsunk Bergámóban."- kezdte a meccs előtti sajtótájékoztatót a Roma mestere.

"A spanyolországi felkészülési meccsek után, ahol különösen a Celta elleni teljesítménnyel voltam elégedetlen, most komoly változást várok. Vállalom a felelősséget a Celta Vigo elleni meccsen történtek miatt, most viszont be kell bizonyítanunk, hogy az ott látott csapat nem az igazi Roma."

"Rajtunk múlik, hogy az emberek hozzáállása a csapathoz megváltozzon, így a holnapi meccsen lehetőségünk lesz bebizonyítani, hogy bizonyos kritikák igazságtalanok voltak."

"Az Atalanta nagyon erős csapat fizikálisan és a nyári felkészülési szezonban úgy tűnt, hogy ugyanott folytatják, ahol tavasszal abbahagyták. Bergámóban mindig nehéz játszani, de alig várjuk, hogy bemutassuk a saját játékstílusunkat."

"Nem szeretek a kezdő csapatom különlegességeiről beszélni. Nekünk egy bizonyos úton és módon kell felkészülnünk a mérkőzésre és egységes csapatként kell működnünk. A csapategység a kulcs, nem az egyén."

A Roma egyelőre még mindig nem pótolta a távozó Mohamed Salah-t, miután a Mahrezért tett ajánlatot a Leicester visszautasította.

"Szerintem nem ez a legjobb idő arra, hogy az átigazolásokról beszélgessünk, mert én teljes mértékben az Atalanta elleni meccsre fókuszálok. Amúgy meg, maguk sokkal több nevet tudnak, mint én."

"Remek teljesítményt várok ettől a csapattól és pozitívan állok hozzá, mert azt hiszem, ez a csapat jó játékra képes. Elégedett vagyok a rendelkezésemre álló játékosokkal, aztán majd átértékeljük a helyzetet, mert nem vagyunk ostobák."

"Radja Nainggolan játéka nagyon tetszett, mert egyaránt képes védekezni és támadni, de ő az a típusú játékos, aki még ennél többre is képes."

"Daniele De Rossitól azt várom, hogy a római kötődésével ő lesz a középpálya motorja. Szerintem teljesen abszurd, hogy már most a 4-3-3-as rendszerrel kapcsolatos problémákról akarnak engem kérdezni, hiszen a taktika nem csak a száraz számokról szól. Miért kellene mindent megváltoztatnom a Vigóban látott 30 perc miatt?"

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Serie A, Atalanta