Emerson elárulta mit mondott neki Totti

Emerson elárulta mit mondott neki Totti

Vasárnap délután Emerson Palmierit faggathatták a szurkolók a közösségi médián keresztül.

A tavalyi szezonban remek teljesítményt nyújtó játékos az utolsó bajnokin szenvedett térdszalagszakadást és jelenleg a rehabilitációs gyakorlatokat végzi, miközben örömmel válaszolt a szurkolók kérdéseire.

A visszatérését firtató kérdésre Emerson elmondta, nagyon várja már, hogy újra pályára léphessen.

"A felépülésem jól halad, már eltelt másfél hónap és keményen dolgozom, hogy mihamarabb visszatérhessek."- válaszolta Emerson.

Az egyik szurkoló arról a pillanatról érdeklődött, amikor az utolsó meccs utáni búcsúztatón Totti megállt előtte és mondott neki valamit.

"Egyáltalán nem vártam, hogy Francesco megáll majd előttem és mondani fog nekem valamit."- ismerte el a játékos.

"Nagyon boldoggá tett abban a nehéz pillanatban."

"Azt mondta nekem, hogy fiatal és erős vagyok, és az ilyen balesetek sajnos megtörténhetnek, de fel a fejjel."

A szélső játékos elismerte azt is, hogy a Fiorentina elleni hazai meccsen nyújtotta szerinte a legjobb teljesítményt, bár a Villarreal elleni gólja sem volt gyenge. Alig várja, hogy felépüljön és a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, mert ahogy mondta: "ettől még sokkal fontosabb lesz a szezon".

Ami pedig az új edző munkáját illeti, kemény munkára számít.

"Igen, rengeteg futást várok."- mondta nevetve a játékos.

"Láthatták, hogy a Sassuolo is milyen keményen dolgozott tavaly és mennyire támadószellemű volt a csapata."

Emerson elismerte, hogy a jövő évi világbajnokság az egyik fő célja a következő szezonra és sajnálja, hogy a sérülése meggátolta abban, hogy pályára léphessen a válogatottban az elmúlt hónapban.

A játékos elárulta azt is, hogy amikor először Rómába érkezett a Colosseum volt az első nevezetesség, amit meglátogatott.

A végén pedig hozzátette, eléggé megrögzött Football Manager játékos és mindig megvásárolja saját magát, akármelyik csapatot irányítja.

"Általában a Football Manager-rel játszom a laptopomon, nagyon szeretem. Folyton azzal játszom és mindig megvásárolom saját magamat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Emerson