Első teljes szezonjára készül a Romával Perotti

Első teljes szezonjára készül a Romával Perotti

Ahogy a többi játékos, az argentin Diego Perotti is nagyon várja már, hogy elkezdődjön a felkészülés és utána a bajnokság.

A játékosok a Villa Stuart klinikán gyűltek össze és mindenkin különböző orvosi vizsgálatokat végeztek el.

"Már nagyon várjuk, hogy kezdődjön. Mindannyian orvosi tesztekre jöttünk ide és látszik, hogy mindenki mennyire várja már a kezdést."- kezdte Perotti.

"Egy olyan csapat, mint a miénk a Scudettóért kell, hogy harcoljon, valamint a Bajnokok Ligájában amilyen messze csak lehet, el kell jutnunk."

Mire van szüksége a Romának ahhoz, hogy az élmezőnyhöz tartozzon ebben az évben?

"Tavaly nagyon jól szerepeltünk. A Juventus ellen nem volt egyszerű dolgunk, hiszen a torinói csapat alig kapott ki az évben. Úgy kell majd játszanunk, mint tettük azt az elmúlt szezon utolsó 4-5 hónapjában – ha így teszünk, akkor messzire juthatunk."

Örülsz neki, hogy újra itt vagy?

"Igen, 45 focimentes nap után már hiányzott a futball, ezért nagyon örülök annak, hogy újra itt lehetek. A testem is azt érzi, hogy szüksége van újra az edzésekre."

Milyen volt a nyarad, tudtál pihenni?

"Igen, voltam Argentínában, ahol most tél van. Sok időt töltöttem a családommal és a barátaimmal, sokat pihentem és olyan dolgokat csináltam, amiket a szezon alatt nem lehet. Most pedig teljesen feltöltődve készen állok arra, hogy 100%-ot nyújtsak."

Mennyire várod az első felkészülési időszakod Luciano Spallettivel? Biztos, hogy kemény munka vár rátok...

"Biztos vagyok benne, hogy kemény lesz, de hozzászoktam már. Bárki, aki ismeri a volt genovai edzőmet, Gasperinit, tudja, hogy mennyire kemény munkát végeztet. Nála is nagyon kemény volt a felkészülési időszak. Az én szememben ez csak jó, mert érzem, hogy edzeni akarok. Nem lesz vele probléma."

Mennyire fontos, hogy most már az elejétől a csapatársaiddal készülhetsz?

"Ez kulcsfontosságú. Tavaly januárban érkeztem a Romához és a beilleszkedésre nagyon rövid időm volt, de most biztos vagyok benne, sokkal jobb lesz az, hogy már az elejétől a csapattársaimmal készülök."

Mi a véleményed Pjanicról, aki a rivális Juventushoz igazolt?

"A Roma nagyon sokat vesztett Pjanic eladásával. Nagyon technikás játékos, sok gólt szerzett és gólpasszokat adott, ráadásul nagyon jól ismerte a csapatot. Nagyon sajnálom, hogy távozott."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti