El Shaarawy: Örülök, hogy vissza tudom fizetni Spallettinek a belém vetett bizalmát

El Shaarawy: Örülök, hogy vissza tudom fizetni Spallettinek a belém vetett bizalmát

A Genoa ellen győztes gólt szerző olasz játékos örül annak, hogy meg tudja hálálni Spallettinek a belé vetett bizalmat.

El Shaarawy a meccs lefújása előtt 3 perccel szerezte meg a Romának a győztes találatot és ezzel hozzásegítette a csapatát újabb három nagyon értékes ponthoz. A csatár nem felejtette el megköszönni Spallettinek a sok segítséget, ami hozzájárult ahhoz, hogy felálljon a padlóról.

"El kell mondjam, hogy Spalletti nagyot tett velem itt a Románál. Nagyon bízott bennem és ezt a pályán próbáltam neki viszonozni. Örülök, mert jól kezdtem és ezen a meccsen nagyon meg kellett küzdenünk a sikerért."- mondta a meccset követően El Shaarawy.

"Tudtuk, hogy borzasztó nehéz lesz Genovában és a második félidőben eléggé visszaálltunk, de Totti szabadrúgásával és Dzeko gólpasszával megmutattuk, hogy kik vagyunk. Nagyon komoly győzelem volt ez."

"2:1-nél nagyon szenvedtünk, de próbáltunk folyamatosan támadni és sikerült végül fordítani. Bizonyos időszakokban nagyon szépen játszottunk és összességében megérdemelten nyertünk."

Az eddigi teljesítmény elég lehet az EB részvételre?

"A ma esti teljesítményemmel és azzal, hogy én szereztem a győztes gólt elégedett vagyok. Sosem tagadtam, hogy az Európa bajnokság folyton a fejemben van. Folytatnom kell, amit eddig is csináltam és ha Conte hív, akkor készen kell álljak, aztán lesz ami lesz. Még két meccs van hátra, mindkettőt meg kell nyerni és meglátjuk, hogy mit csinál a Napoli."

Milyen pluszt ad Totti pályára lépése?

"Mindannyian láthatjuk és ez senkinek nem meglepetés már. Megvan hozzá a tudása, a tehetsége. Az ő korában bejön a pályára és megnyeri a meccseket. Hatalmas öröm számomra, hogy egy csapatban játszhatok vele. Hihetetlen tehetséges és jó játékos, de mégis a földön jár. Még mindig képes meccset eldönteni és ennek nagyon örülünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Totti