El Shaarawy: Ibrától tanultam

El Shaarawy: Ibrától tanultam

A Frosinone ellen skorpió rúgással szerzett gólját követően El Shaarawy elárulta, pár dolgot Zlatan Ibrahimovictól tanult el.

"Nagyon elégedett és boldog vagyok, hogy sikerült győzelemmel bemutatkoznom."- kezdte a meccs után a játékos.

"A gólnál beindultam és szerencsére összejött. A gólszerzés és az azt követően öröm a csapattársak részéről felejthetetlen élmény volt. Örülök a győzelemnek, de következetességre van szükségünk és annyi pontot kell gyűjteni, amennyit csak lehet."

A gólnál bemutatott speciális mozdulat a jelenleg PSG-ben futballozó Ibrahimovic góljaira emlékeztetett és a játékos elárulta, sokszor látta tőle.

"Pár dolgot eltanultam tőle az edzéseken a Milánban. Sokszor az a problémám, hogy magával sodor a meccs, de egy ilyen középpályával, mint a Romáé, sokkal jobban bevonnak a játékba és sokkal veszélyesebb tudok lenni. Most szeretném a maximális fizikai állapotom visszanyerni."

"Sokat dolgozom a bal lábammal is, mert régen a társaim azt mondták, hogy kicsit sokszor cselezek ballal befelé, hogy aztán jobbal lőjek. Ezen is dolgozom."

"Azért jöttem a Romába, hogy ez egy fordulópont legyen a karrieremben. Az elmúlt hónapok a Monacóban nem sikerültek jól. Szerintem itt lesz lehetőségem megmutatni magam."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy