El Shaarawy nehéz és mozgalmas derbire számít

El Shaarawy nehéz és mozgalmas derbire számít

A Roma játékosa nehéz és eseménydús mérkőzésre számít a vasárnapi derbin.

"Ami engem illet nagyon izgalmas a derbin pályára lépni."-kezdte az olasz játékos.

"Játszottam a milánói derbin, de ez itt igen különleges. És ráadásul az utolsó meccsen már itt volt a Curva Sud is. Előttük játszani plusz motiváció, mert a szurkolók a szívüket és a lelküket kiteszik ezért a mezért."

"90 percen keresztül koncentrálnunk kell majd, a Lazio nagyon jól tud védekezni és iszonyatosan jól kontráznak. Mi viszont készen állunk és magabiztosak vagyunk."

"Ez az 50. meccsünk ebben a szezonban? Nem túl jó a szezont egy egyenes kieséses meccsel kezdeni, az nem sokat segít sosem. Sajnos nem jött össze a továbbjutás, de azért az Európa Ligában jól szerepeltünk. Sajnos a Lyon ellen nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna és az idegenbeli meccsen nagy hibát követtünk el."

"A Lazio elleni lesz az 50. meccsünk, egy derbi, ahol az egyéni képességek dönthetnek."

"Én azt várom a meccstől, hogy olyan lesz, mint mindig: nehéz és mozgalmas. Jó formában vagyunk, a Pescara ellen is jól játszottunk és magabiztosak vagyunk."

Mi volt akkor az, ami rosszul sikerült az Olasz kupában?

"Különösen az első meccsen valami hiányzott, aztán két kontrából gólt kaptunk, ami nagyon bántott minket. Az teljesen normális, hogy a visszavágón sokszor kinyíltunk, hiszen nekünk mennünk kellett az eredmény után. Nyertünk, még ha nem is volt elég a továbbjutásra."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Serie A, Lazio