El Shaarawy: Nagyon fontos a második hely

El Shaarawy: Nagyon fontos a második hely

Az olasz támadó szerint a második hely megszerzése hatalmas fegyvertény lenne a Romától.

Három mérkőzéssel a szezon vége előtt a Roma 1 ponttal előzi meg a harmadik Napolit, azonban hétvégén igen nehéz mérkőzés vár a csapatra, mert a listavezető és BL döntős Juventus látogat Rómába.

El Shaarawy szeretné, ha a Roma a Juventus ellen kijavítaná azokat a hibákat, amiket a közelmúltban elkövetett például a Lazio ellen mind a kupában, mind a bajnokságban.

"Minden csapatnak vannak gyenge pontjai és nagyon sok videót megnéztünk annak érdekében, hogy taktikailag a lehető legjobban felkészítsük magunkat."- mondta a játékos a Sky-nak.

"Nyerni akarunk és ezáltal megtartani a második helyet, ami roppant fontos számunkra."

"Minden meccs más, a Lazio elleni meccsen komolyan megbüntettek minket az elkövetett hibáinkért. Az első lövésük bement, ezért ki kell javítanunk ezeket az apró hibákat."

"A Roma mindig képes volt a megfelelő válaszra és múlt vasárnap is remek meccset játszottunk. Folyamatosan magasan kell tartanunk az intenzitást."

Az olasz játékos szerint habár a Napoli játéka nagyon tetszetős, szívesen nézi az ember, azonban a Roma jelenlegi pozíciója mindenképpen megérdemelt.

"Egy ponttal előttük vagyunk és igaz, hogy remek csapatról van szó, de ez azt jelenti, hogy mi egy kicsit jobban szerepeltünk eddig náluk. Pedig Olaszországban talán ők játszák a legszebb focit."

"Viszont amit eddig elértünk a szezonban, már ezért is fontos lenne megtartani a második helyet. Nagyon szép eredmény lenne tőlünk, ha egyenes ágon jutnánk a BL-be."

A csatárt végül megkérdezték arról, hogy úgy érzi-e, hogy egy top csapatnál játszik.

"Ez így van! Egy remek klubnál, ahol remek játékosok vannak és az edző mindenkinek lehetőséget ad."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, interjú