El Shaarawy: Minden kiírásban messzire akarunk jutni

El Shaarawy: Minden kiírásban messzire akarunk jutni

A Sky Sportnak adott interjúban a játékos arról beszélt, hogy mi várható a Romától a szezon hátralevő részében.

A 2017-es év első pár meccséről

 "Pozitív eredményekkel kezdtük a 2017-es évet. A két legutolsó teljesítményünk nem volt fantasztikus, de sikerült a kupa elődöntőjébe bejutnunk. A Sampdoria elleni meccs egy kisebb kisiklás volt, de itt a lehetőség, hogy kedden javítsunk és visszavegyük a második helyet."

A Roma-Fiorentina meccsről

"Nehéz meccs lesz, mert a Fiorentina nagyon szép focit játszik. Nekünk viszont újra nyernünk kell és meg kell előznünk a Napolit, plusz a Juventust sem hagyhatjuk ellógni. Meg kell nyernünk a meccseinket és minden sorozatban olyan messzire kell eljutnunk, amennyire csak lehet."

A Juventusról

"Sok meccset nyertek és azokat ráadásul meggyőzően. Ez a mentalitásuknak köszönhető, ahogy tavaly is, amikor egy őrült sorozatot produkáltak. Megérdemlik az elismerést, nagyon erős csapat. Viszont mi sem vagyunk gyengébbek, ezért nem szabad határt szabni a törekvéseinknek. A nyomukban kell maradnunk."

A Napoliról és Dries Mertensről

"Mindig látszott rajta, hogy fantasztikus játékos, ahogy az egész csapat. Remek futballt játszanak és elől olyan játékosaik vannak, mint Mertens, Hamsik, Callejon és Insigne. Megérdemelten vannak ott, ahol, de nekünk most adott a lehetőség, hogy visszaelőzzük őket és ezért mindent meg is fogunk tenni."

 A 2016-os évről

"Azt tudom mondani, hogy összességében pozitív volt. Igen kritikus vagyok magammal szemben, de szerintem jól sikerült az évem. Elégedett vagyok azzal, amit a Románál elértem és tettem. Hatalmasak a várakozások és nem csak a saját személyes céljaimat illetően, hanem az egész csapatnál. Mindenünk megvan ahhoz, hogy magas színvonalon teljesítsünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, interjú