El Shaarawy: Mi elvégeztük a feladatunkat

El Shaarawy: Mi elvégeztük a feladatunkat

A csatár remek formában futballozva két góllal járult hozzá a Roma idegenbeli sikeréhez, ezzel a fővárosi együttes elvégezte a feladatát.

El Shaarawy sorozatban harmadik mérkőzésén volt eredményes, hiszen a Milan, majd a Juventus ellen is betalált, a Chievo kapuját pedig két góllal terhelte meg a szombat délutáni nyitómeccsen.

"A Chievo nagyon erősen kezdett, iszonyat agresszívek voltak, lezárták a széleket és magasan védekeztek. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A helyzeteiket remekül kihasználták."- kezdte a meccs után a támadó.

"A második góljuknál a beadásnál az egész védelem leblokkolt, de legfontosabb, hogy sikerült megfordítanunk a meccset végül. Most már a Genoa elleni meccsre kell összpontosítanunk és hogy megszerezzük a második helyet."

Pillanatnyilag eléggé jó formában futballozol, nem?

"Igen, úgy általánosságban elég jó formában vagyok, nem csak a futballt illetően. Eléggé speciális időszak ez számomra és remélem, hogy tartós lesz. Remélem, hogy az olasz válogatottba is meghívást kapok, mert az nagyon sokat számít nekem. Most viszont már a Genoa elleni meccsre fókuszálunk, mert hatalmas tett lenne a második hely megszerzése."

De először meg kell várni, hogy mi lesz a Juve-Crotone meccs eredménye...

"A Juve megnyeri majd, hiszen ott a lehetőségük, hogy hazai pályán legyenek bajnokok, ezzel élni fognak. De megvárjuk, hogy mit játszanak, ahogy a Napolira is kíváncsiak vagyunk. Mi elvégeztük a feladatunkat, megnyertük a meccsünket."

Milyen volt azt látni, hogy az egész stadion megtapsolta Francesco Tottit, mikor csereként pályára lépett?

"Nekünk nagyon izgalmas volt a kispadon. Egy fantasztikus játéksoról és emberről van szó. Nagyon örülök annak, hogy a csapattársa lehetek és ezzel mindannyian így vagyunk. Megtiszteltetés vele egy csapatban játszani."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Serie A, Chievo