El Shaarawy: Így kell befejezni az évet

El Shaarawy: Így kell befejezni az évet

Remek szabadrúgásgóllal egyenlített a Chievo ellen El Shaarawy, aki 2017-ben még több gólt szeretne szerezni.

A Roma El Shaarawy szabadrúgásból szerzett remek találatával egyenlített a Chievo ellen, majd nagy szerepet vállalt a második Roma gólban is, melyet Dzeko szerzett.

"Ez volt az, amit a Juve elleni vereség után mindenki akart. Mindenképpen győzelemmel akartuk befejezni a 2016-os évet és ez most sikerült."- mondta El Shaarawy.

"Elégedettek vagyunk, most jöhet a szünet és aztán erősebben térünk vissza, mint valaha voltunk. Nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk és mindig csak a következő meccsre szabad összpontosítani, nem kell a Juventusszal foglalkozni. Nekik is nagyon jó szezonjuk van megint. Meg kell próbálni megnyerni minden meccset, mert ez a Roma nagyon jó csapat."

Úgy tűnik, hogy kezd visszatérni a jó formád, nagyon sok kapura lövésed volt és egy szép gólt szereztél szabadrúgásból.

"Én mindig gólt akarok szerezni. Ez volt az első szabadrúgás az adott meccsen, amit ellőttem és végül jól sikerült. Végig nyugodt voltam és elfogadtam az edző döntését - szeretnék mindent megköszönni neki. Nyugodtnak érzem magam és megpróbálom ezt a formát folytatni és a maximumot nyújtani."

Mi a célod 2017-re?

"Azt akarom, hogy a Roma nagy dolgokat érjen el, ami pedig engem illet, szeretnék visszakerülni a válogatottba, folyamatosan játszani a Romában és - miért ne? - kicsit több gólt szerezni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Serie A, Chievo