El Shaarawy: Idén nyernünk kell egy trófeát

El Shaarawy: Idén nyernünk kell egy trófeát

Az olasz játékos úgy véli, a Romának idén végre tényleg nyernie kell egy trófeát, mert a szurkolók nagyon megérdemelnék.

"Csapatként a célunk idénre, hogy végre a magasba emelhessünk egy trófeát a szezon végén, mert a szurkolók nagyon megérdemelnék már."- mondta a 24 éves játékos.

"És szerintem mi játékosok is megérdemelnénk, mert az elmúlt szezonban is nagyon jól szerepeltünk."

Hogy érzed magad személyesen?

"Köszönöm, jól. Volt egy kisebb hátfájásom, de semmi különös, inkább csak bosszúság volt az egész. Beletelt egy kis időbe, mire elmúlt. Most viszont már minden rendben, jól érzem magam."

Di Francesco játékában a szélsők fontos szerepet játszanak. Ez fekszik neked, nem?

"Igen, láttam pár edzést és beszéltem az edzővel. Nagyon sokat vár el a szélsőitől. Nekünk annyi a dolgunk, hogy meghallgatjuk őt, mert igen remek edző. Mindannyian nagyon örülünk, hogy ő lett a Roma edzője. Most mindenkinek keményen kell dolgoznia, mert csak úgy lehetünk biztosak abban, hogy felkészültünk az új szezonra."

Nagyon úgy tűnik, hogy remek a hangulat az edzőtáborban. Igaz ez?

"Igen, érezhető a levegőben a hatalmas lelkesedés. Sok a fiatal, akik mindenképpen szeretnének bizonyítani, plusz itt vannak az újak, akik sokat segíthetnek a csapatnak. Minden adott ahhoz, hogy remek szezont produkáljunk. Nem tudom, hogy igazolunk-e még további játékosokat, de már most eléggé jó a csapat az előttünk álló feladatokra."

Mi a saját célod az új szezonra?

"Úgy akarom kezdeni, ahogy befejeztem az előzőt és persze nagyon szép lenne, ha rengeteg gólt tudnék lőni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, interjú