El Shaarawy: Fekszik nekünk, ha nem mi vagyunk az esélyesek

El Shaarawy: Fekszik nekünk, ha nem mi vagyunk az esélyesek

Stephan El Shaarawy szerint a Roma mindenféle teher nélkül vághat neki a Barcelona elleni BL-negyeddöntőnek.

Az olasz támadó tisztában van azzal, hogy Ernesto Valverde együttese magasan a párharc esélyese, azonban szerinte ez akár a Romának kedvezhet is.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nehéz lesz a Barca ellen játszani a Camp Nouban, de nincs mit veszteni. Meg kell mutatnunk, hogy mit tud a csapatunk, keményen dolgozni, és kihasználni az adódó lehetőségeinket."- nyilatkozta El Shaarawy az UEFA hivatalos oldalának.

"Nem szabad elfelejteni, hogy 180 percet kell majd játszani a továbbjutás érdekében, ezért jó lenne, ha sikerülne jó eredményt elérnünk Barcelonában."

"Nagyon oda kell majd figyelnünk a labdajáratásaikra, a labdabirtoklásukra, és a Messi által vezetett támadásokra. Ő most a legjobb játékos, és nem csak a Barcában, hanem az egész világon."

"Akárhányszor nála van a labda, akkor mindig történik valami, ezért ennek megfelelően kell eljárnunk majd, és amennyire csak lehet, csökkenteni a meccsre gyakorolt befolyását."

Rómában minden bizonnyal telt ház fogadja majd a csapatokat a visszavágón, ahol a Roma szeretné felejthetetlen estével megajándékozni a szurkolókat.

"Természetesen nagy az érdeklődés a római meccs iránt, hiszen olyan este lesz az, amin mindenki szeretne részt venni. Az ilyen meccsenek mindenki játszani szeretne, de először ehhez szükség lesz arra, hogy jó eredményt érjünk el Barcelonában, és akkor így a szurkolók feltüzelve várhatnák a visszavágót."

"Mindenki azt mondja, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, és ez is az igazság. Bár arra sem sokan gondoltak, hogy továbbjutunk a csoportunkból, ezért jobb, ha elfelejtük, hogy mit gondolnak az emberek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Barcelona, Bajnokok Ligája