El Shaarawy: Egyetlen célunk volt, győzni

El Shaarawy: Egyetlen célunk volt, győzni

Az olasz támadó elismerte, mindent megtettek annak érdekében, hogy nyerjenek.

Nagyon fontos meccs volt?

"Igen, az egyetlen célunk az volt, hogy megnyerjük a mérkőzést és csak erre összpontosítottunk még akkor is, amikor szenvedett a csapat. A meccseket így kell megnyerni. Kiértékeljük majd a hibáinkat, de most a legfontosabb a 3 pont."

Defrel és Perotti sérülésével most rendkívüli terhelés vár rád.

"Fiatal vagyok és teljes mértékben a mester rendelkezésére állok. Most egy újabb fontos meccs következik a Milan ellen, amire a lehető legjobb módon fogunk felkészülni."

A BL-ben nincsenek könnyű meccsek, de ez a teljesítmény elég lesz a Chelsea és az Atletico Madrid ellen?

"Ez most nem érdekel bennünket, hiszen ezeket a típusú meccseket régen mindig elvesztettük. Igaz, hogy szenvedtünk, de most nyertünk. Ez megtörténik az európai kupaporondon. Az eredménynek örülünk, bár a második félidőben játszhattunk volna jobban, viszont a megszerzett 3 pont további erőt ad a következő meccsekre."

Ti vagytok a Milan elleni meccs esélyesei?

"Nem, nem hinném. A Milánnak volt két rossz meccse, de a Milan forradalmasítva lett a nyáron, teljesen kicserélődött a keretük és számos remek játékost igazoltak. Biztos, hogy komoly problémákat fognak nekünk okozni, ráadásul hazai közönség előtt szerepelnek majd. Viszont mi is felkészülünk a meccsre."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Qarabag, Bajnokok Ligája