El Shaarawy: Azt hiszem ez a csapat nagy dolgokat érhet el

El Shaarawy: Azt hiszem ez a csapat nagy dolgokat érhet el

Stephan El Shaarawy volt az Udinese elleni győztes meccsnek az egyik főszereplője, miután duplázott az északi csapat ellen.

Az edző azt nyilatkozta, hogy az ő szemében te kezdő játékos vagy. Jó ezt hallani?

"Természetesen jó hallani, amikor az öreg ilyeneket mond. Jó volt ma győzni és jó volt természetesen két gólt szerezni. Ez egy nagyon szép nap lett így."

Néha egyszerűen ki kell várnod a sorodat, a megfelelő meccset, de te tudod, hogy miként kell megkivárni a lehetőséget...

"Szerintem eléggé nyugodt vagyok, eléggé lazán kezelem a dolgokat, ráadásul mindig megpróbálom azt csinálni, ami a csapat számára a legjobb. Én tényleg hiszek abban, hogy ha eléggé keményen dolgozol, akkor annak meglesz a jutalma. Ezt kell folytatnunk. Remek csapat vagyunk és ezt az elmúlt meccseken meg is mutattuk. Lehet, hogy papíron könnyűnek tűntek, de nem voltak azok - azért lettek végül könnyűek, mert komolyan vettük és nagyon koncentráltak maradtunk végig. Sajnos a végén kaptunk egy gólt, de összességében nagyon jól játszottunk."

Mit gondolsz, ez végre a Te és a Roma éve lehet?

"Minden évben ezt láttuk! A viccet félretéve, hiszek benne, hogy remek dolgokat érhetünk el ezzel a csapattal. Ami a saját személyes dolgaimat illeti, fizikálisan és mentálisan is jó formában érzem magam, szóval szeretném ezt folytatni. Persze az edzőnek is köszönet jár."

Megegyeztetek Perottival, hogy mindketten fél félidőt eltöltötök mindkét szélen?

"Igen, a meccs elején eldöntöttük. Mindketten szeretünk inkább a bal oldalon játszani, de ez nem jelenti azt, hogy a jobbon nem tudunk. Serie A játékosok vagyunk végül is, és ha a mester azt kéri, hogy ott szerepeljünk, akkor annak oka van, nekünk pedig készen kell állnunk rá."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Udinese, Serie A