El Shaarawy: A szurkolók képesek eldönteni a derbit

El Shaarawy: A szurkolók képesek eldönteni a derbit

A Roma csatára szerint a hétvégi, Lazio elleni derbi fordulópont lehet a csapat számára, és bízik benne, hogy a szurkolók hozzásegítik majd a Romát a győzelemhez.

Mindkét csapat remek formában, és előkelő helyen várja a szombati városi derbit, és ahogy közeledik a bajnokság középső része, egy esetleges győzelem hatalmas lökést adhatna a Romának.

Ezzel El Shaarawy is tisztában van, aki számára nem idegen a derbi, hiszen már két gólt is szerzett.

"Tudjuk, hogy mennyire fontos ez a meccs, és nemcsak a játékosok számára, hanem az egész város számára. Több mint egy hetet készültünk rá, szóval erőteljes játékot várok, ahol az elmúlt hetek jó formájára alapozva jó eredményt kell elérnünk."- kezdte a Kis Fáraó.

"Nagyon különleges dolog gólt szerezni a római derbiken, és remélem, hogy szombaton újra betalálok majd, de ahogy mindig, most is a győzelem a legfontosabb, nem számít, hogy ki szerzi a gólokat."

"A szurkolóink támogatása mindig nagyon fontos volt nekünk, ők olyanok, mint a 12. ember. Képesek bármilyen helyzetet megváltoztatni, feltüzelni bennünket, és velük bármilyen meccset meg tudunk nyerni."

A csatár szerint a Romának megvan a megfelelő mentalitása és önbizalma a Lazio elleni meccsre, hiszen a városi rivális ebben a szezonban már a Juventust is legyőzte idegenben.

"Nyugodtnak kell maradnunk, és azt csinálni kemény munkával és hittel, amit tudunk. A Lazio is jó formában van, de bárki ellen képesek vagyunk mi is megmutatni az igazi tudásunkat, ahogy ezt a Chelsea elleni két meccs bebizonyította."

"A szezonunk fordulópontja lehet ez a meccs, hiszen egy esetleges győzelem hatalmas lökést adhat a következő meccsekre."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Lazio, Serie A