El Shaarawy: A sérülések kihatottak a pályafutásomra

El Shaarawy: A sérülések kihatottak a pályafutásomra

Az olasz támadó elismerte, a korábbi sérülései komoly hatással voltak a pályafutására.

El Shaarawy a 2012-13-as szezonban robbant be a Milan csapatában, azonban nem sokkal utána megtört a szépen ívelő karrierje és alig jutott lehetőséghez.

"A pályafutásom során rengeteg hullámvölgy volt, amivel szembe kellett néznem. A sérülések komoly hatással voltak a karrieremre, mert összességében másfél évet kellett miattuk kihagynom. Ez eléggé éreztette magát."- mondta a játékos az olasz válogatott összetartásán.

"Viszont sosem adtam fel és mindig próbáltam a maximumot nyújtani."

"Ahhoz, hogy újra válogatott legyél, folyamatos játéklehetőség kell és a játékosnak hinnie kell abban, hogy képes a válogatottban játszani. Szerintem én tényleg a legjobbamat adtam a klubért és a válogatottért is."

"Tagja voltam a Konföderációs Kupán és az Európa bajnokságon résztvevő válogatottnak, habár alig játszottam."

"Ebben a szezonban nem játszottam folyamatosan, leszámítva az elmúlt néhány meccset. Most a szezon végéig lesz lehetőségem arra, hogy meggyőzzem Venturát, hogy meghívjon a válogatottba."

"Ez a meghívás az összetartásra nagy önbizalmat ad, ami bizonyos időszakokban hiányzott. Egy pályafutás, vagy akár egy szezon alatt vannak hullámvölgyek, de a cél mindig az, hogy tartósan visszatérjek a pályára."

A Juventus a Bajnokok Ligájában kedd este 3:0-ra verte a Barcelonát, míg a Roma még tavaly a Portótól kikapva csak az EL-ben indulhatott.

"Nagyon mérgesek voltunk a Portótól elszenvedett vereséget követően, én is nagyon csalódottan néztem otthonról. Gratulálok a Juventusnak, mert nagyon erős csapat. Az egymás elleni meccsünk nagyon nehéz lesz, mindenképpen csökkenteni kellene a különbséget amennyire csak lehet és ezért mindent meg is fogunk tenni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy